Lichaam

De klassieke massage. 

Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het woord “massage” heeft een Arabische oorsprong. Het is afgeleid van het woord ‘mass’ dat “onderzoekend aanraken” betekent.
De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie.
Het resultaat van een massage is totaalbalans van lichaam en geest.

Verwen moment voor de rug: scrub, massage en pakking. 30 min. – € 30,00

Een massage is een investering in jezelf.
Wanneer we teveel van onszelf vragen, zet het lichaam zich schrap.
Door spieren die verkrampt reageren weer soepel te maken, ontspannen niet alleen die spieren, maar kan je ook mentaal weer ontspannen.
Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Een massage is een weldaad voor ieder mens!

Alqvimia Queen of Egypt Body Treatment.  90 min. – € 87,50

discovery-channels-queen-nefertiti-the-most-beautiful-face-of-egypt_881532 images017EIWOF

Een zeer luxe en weldadige Spa & Wellness beleving voor Body and Soul!
Bestaande uit een lichaamspakking, bodyscrub en een wellness massage.

Lichaamspakkingen zijn niet nieuw, deze werden namelijk al eeuwen geleden toegepast, als kalmerend of voedend ritueel. Prehistorische hiërogliefen laten ons zien dat er in die tijd al kruiden werden gebruikt om het lichaam mee te bedekken ter bevordering van de gezondheid én schoonheid.

Bodyscrub; dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding wordt geactiveerd. Hierdoor is de huid beter in staat is om de werkstoffen uit de bodypakking op te nemen. Na de bodyscrub behandeling krijgt u de Mineral Rich Dead Sea Mud aangebracht, deze wordt afgedekt met folie en een warmte deken die vervolgens 20 minuten in kan werken.

  

Wellness massage
Hier worden diverse technieken gecombineerd die spieren, pezen en weefsel soepeler maken en afvalstoffen afvoeren waardoor lichaam en geest zich kunnen ontspannen. Het gebruik van de Queen of Egypt olie, geur en muziek prikkelt de zintuigen.

Ter afsluiting van de behandeling krijgt u de Queen of Egypt Body Elixir aangebracht!

De Hotstone – Rug massage  30 min. –  € 28,00 

Hotstone massage
Tijdens een Hotstone massage wordt u behandeld met warme stenen. Dit zijn gepolijste vulkanische basaltstenen in verschillende groottes. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer af geven. Dit heeft een diep ontspannend effect op spieren. Vaak wordt met de stenen een rugmassage gegeven.De behandeling kan een pijnstillend effect hebben bij reuma en artrose. Ook bij spierpijn, spanning of stress is een goed resultaat te bereiken.

Wanneer geen Hotstone: ernstige vermoeidheid, aandoeningen aan de huid, spataderen, open wonden of bij ontstekingen.

Comments are closed.