Lichaam

De klassieke massage. 

Autumn_Banner

Een massage is een investering in jezelf.
Wanneer we teveel van onszelf vragen, zet het lichaam zich schrap.
Door spieren die verkrampt reageren weer soepel te maken, ontspannen niet alleen die spieren, maar kan je ook mentaal weer ontspannen.
Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam.  Een massage is een weldaad voor ieder mens!

8-728x200

Kennismaking klassieke massage. 30 min. – € 25,00

Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het woord “massage” heeft een Arabische oorsprong. Het is afgeleid van het woord ‘mass’ dat “onderzoekend aanraken” betekent.
De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie.
Het resultaat van een massage is totaalbalans van lichaam en geest.

 

Alqvimia Queen of Egypt Body Treatment.  90 min. – € 85,00

discovery-channels-queen-nefertiti-the-most-beautiful-face-of-egypt_881532 images017EIWOF

Een zeer luxe en weldadige Spa & Wellness beleving voor Body and Soul!
Bestaande uit een lichaamspakking, bodyscrub en een wellness massage.

Lichaamspakkingen zijn niet nieuw, deze werden namelijk al eeuwen geleden toegepast, als kalmerend of voedend ritueel. Prehistorische hiërogliefen laten ons zien dat er in die tijd al kruiden werden gebruikt om het lichaam mee te bedekken ter bevordering van de gezondheid én schoonheid. Zo weten we dat Cleopatra o.a.  klei uit de rivier de Nijl gebruikte voor haar huid. In de middeleeuwen werden mosterd kompressen gebruikt om huidinfecties te behandelen.

despacito_kosmetik_mallorca_alqvimia_042

Bodyscrub; deze zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en de huid glad en egaal wordt. De doorbloeding wordt tevens geactiveerd waardoor de huid beter in staat is om de werkstoffen uit de bodypakking op te nemen. Na de bodyscrub behandeling krijgt u een de Mineral Rich Dead Sea Mud aangebracht, deze wordt afgedekt met folie en een warmte deken die vervolgens 20 minuten in kan werken.

oil  13807045368093-0-680x276

Nadat de pakking is verwijderd krijgt u een heerlijke massage met de Queen of Egypt Oil.

Wellness massage
Hier worden diverse technieken gecombineerd die spieren, pezen, gewrichten en weefsel soepeler maken en afvalstoffen afvoeren waardoor lichaam en geest zich kunnen ontspannen. Het gebruik van olie, geur en muziek prikkelt de zintuigen.
De massage heeft een preventieve invloed op de gezondheid en werkt positief in op allerlei herstelprocessen, zowel mentaal als lichamelijk.

Ter afsluiting van de behandeling krijgt u de Queen of Egypt Body Elixir aangebracht!

w_647_h_294_q_100 imagesVN76QROG ismall_ALQVIMIA-Feminity_image1-mid

 

De Aromatherme Massage  30 min. –  € 27,50

fraisarome

Aromatherapie geeft het masseren een extra dimensie door het gebruik van etherische oliën. Deze aroma’s beïnvloeden stemming en emoties door de geuren van de natuur direct aan de hersenen door te geven. Etherische oliën hebben ook verschillende therapeutische eigenschappen en kunnen gebruikt worden om te ontspannen of lichaam en geest energie te geven. U wordt gemasseerd met een warme aromatische olie.

 

De Hotstone – Rug massage  30 min. –  € 27,50

hot

Hotstone massage
Tijdens een Hotstone massage wordt u behandeld met warme stenen. Dit zijn gepolijste vulkanische basaltstenen in verschillende groottes van 2 tot 12 centimeter. Ze worden in water opgewarmd tot max. 54 graden. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer af geven. Dit heeft een diep ontspannend effect op spieren. Vaak wordt met de stenen een rugmassage gegeven.De behandeling kan een pijnstillend effect hebben bij reuma en artrose.

Comments are closed.