Lichaam

De klassieke massage. 

Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het woord “massage” heeft een Arabische oorsprong. Het is afgeleid van het woord ‘mass’ dat “onderzoekend aanraken” betekent.
De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie.
Het resultaat van een massage is totaalbalans van lichaam en geest.

Verwen moment voor de rug: scrub, massage en pakking. 30 min. – € 30,00

Een massage is een investering in jezelf.
Wanneer we teveel van onszelf vragen, zet het lichaam zich schrap.
Door spieren die verkrampt reageren weer soepel te maken, ontspannen niet alleen die spieren, maar kan je ook mentaal weer ontspannen.
Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Een massage is een weldaad voor ieder mens!

Alqvimia Queen of Egypt Treatment.  50 min. – € 47,50

Een zeer luxe pakking voor de rug, scrub en massage van Alqvimia!

Lichaamspakkingen zijn niet nieuw, deze werden namelijk al eeuwen geleden toegepast, als kalmerend of voedend ritueel. Prehistorische hiërogliefen laten ons zien dat er in die tijd al kruiden werden gebruikt om het lichaam mee te bedekken ter bevordering van de gezondheid.

Bodyscrub; dode huidcellen worden verwijderd en de doorbloeding wordt geactiveerd. Hierdoor is de huid beter in staat is om de werkstoffen uit de pakking op te nemen. Na de scrub behandeling krijgt u de Mineral Rich Dead Sea Mud aangebracht, deze wordt afgedekt met folie die vervolgens 15 minuten in kan werken.

Massage
Hier worden diverse technieken gecombineerd die spieren, pezen en weefsel soepeler maken, afvalstoffen afvoeren, zodat lichaam en geest ontspannen. De Queen of Egypt olie prikkelt de zintuigen.

Ter afsluiting van de behandeling krijgt u de Queen of Egypt Body Elixir aangebracht!

De Hotstone – Rug massage ( van november t/m april)30 min. –  € 28,00 

Hotstone massage
Tijdens een Hotstone massage wordt u behandeld met warme stenen. Dit zijn gepolijste vulkanische basaltstenen. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer af geven. Dit heeft een diep ontspannend effect op spieren. Er wordt met de stenen een rug massage gegeven. De behandeling kan een pijnstillend effect hebben bij artrose en bij spierpijn, spanning of stress is een goed resultaat te bereiken.

Wanneer geen Hotstone: ernstige vermoeidheid, aandoeningen aan de huid, spataderen, open wonden of bij ontstekingen.

Comments are closed.